Accesibilidad

Aquest web de IXAROP està realitzada amb el sobre un gestor de continguts web editor que es desenvolupa tenint present les premisses d'Accessibilitat i Usabilitat complint amb el Nivell AA de conformitat de les Directrius d'Accessibilitat parell al contingut web 2.0.

Les pàgina de IXAROP incorpora aquest logo indicant una declaració de conformitat per l'autor de la pàgina o el proveïdor de contingut de conformitat amb el Nivell AA del W3C Web Content Accessibility Guidelines 2.0 , Incloent tots els criteris d'èxit de nivell A i AA definides en les Directrius. Les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 2.0 expliquen com fer el contingut web accessible per a persones amb discapacitat. La conformitat amb aquestes directrius ajudarà a fer la Web més accessible als usuaris amb discapacitats i beneficiarà a tots els usuaris.


Level Double-A conformance,
     W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0


Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

 • Responsable: IXAROP
 • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
 • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
 • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
 • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
 • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media