Jornada iXarop con los Centros de Investigación

  Subscripción via RSS

3/12/2018

 

Hemos organizado una jornada de trabajo para dar a conocer iXarop y ampliar el tejido de los centros de investigación vinculados al proyecto. 

La jornada la celebramos el 3 de diciembre a las 12:00 horas al Recinto Modernista de la Santa Cruz y Santo Pau, C/Sant Antoni Maria Claret, 167 chaflán con C/Cartagena (Barcelona).

La jornada contará con las intervenciones de Francesc Cayuela y Carles Checa como integrantes del Equipo Directivo de iXarop, así como con las intervenciones de los miembros del Consejo Consultiuvo de iXarop el Dr. Joan J. Guinovart fundador y antiguo Director de l'IRB - Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona y el Dr. Joan Comella actual Director del VHIR - Vall d'Hebron Institut de Recerca.

 
¡Juntos somos más fuertes e investigar salva vidas!

 

Con la colaboración de:

Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media