Jornada iXarop amb els Centres de Recerca

  Subscripción via RSS

3/12/2018

 Jornada iXarop amb els Centres de Recerca

Us convidem a l'acte de Presentació del projecte iXarop adreçat als equips de recerca biomèdica i Persones amb interès per conèixer el projecte iXarop, que tindrà lloc el dilluns 3 de desembre de 12:00 a 14:00 al Recinte Modernista de Sant Pau C/Sant Antoni Maria Claret, 167 xamfrà amb C/Cartagena (Barcelona).

La jornada comptarà amb les intervencions de Francesc Cayuela i Carles Checa com a integrants de l'Equip Directiu de iXarop, així com amb les intervencions com a membres del Consell Consultiu de iXarop del Dr. Joan J. Guinovart antic Director de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) i el Dr. Joan Comella actual Director del VHIR - Vall d'Hebron Institut de Recerca.   antic Director de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona)

 Junts som més forts i investigar salva vides!!!

 

Amb la col.laboració de:

Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media