Jornada iXarop amb les Associacions

  Subscripción via RSS

3/12/2018

 

II Jornada de treball per donar a conèixer iXarop i ampliar el teixit de les Associacions i a totes les Persones amb un interès per conèixer el projecte. La jornada la celebrem el 3 de desembre a les 18:00 hores al Recinte Modernista de la Santa Creu i Sant Pau. Associacions i Persones, esteu convidades!

En aquesta II jornada aprofundirem en la informació de iXarop amb el mon associatiu que es va presentar a la I Jornada de treball del passat 13/09/18, resolent totes les consultes que hi pugin sorgir així com en els convenis de col.laboració entre les entitats per començar a treballar plegats de forma activa i eficient en aquest projecte que es de tots, i ens beneficia a tots #InvestigarSalvaVides

La jornada la celebrem el 3 de desembre a les 18:00 hores al Recinte Modernista de la Santa Creu i Sant Pau, C/Sant Antoni Maria Claret, 167 xamfrà amb C/Cartagena (Barcelona).

  

 

Des de cada una de les associacions podem aportar experiència i coneixement per donar una empenta a aquest projecte que ens afecta a tots nosaltres!!!

Feu arribar la invitació a totes les associacions amigues...

 Junts som més forts i investigar salva vides!!!

 

Amb la col.laboració de:


Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media