Los compañeros de la FECAMM nos invitan a La Cerdaña

  Subscripción via RSS

27/6/2020

Inscripció Excursió FECAMM Aeròdrom de la Cerdanya 

La FECAMM crece día a día y lo queremos celebrar con todas las asociaciones de enfermedades minoritarias. Hemos preparado la primera excursión abierta y gratuita para todas las asociaciones de enfermedades minoritarias que quieran compartir este bonito día. Solo hace falta que vuestra asociación forme parte de la FECAMM y que realicéis la inscripción en la web. 

Estáis todos invitados para el sábado 27 de junio a la primera excursión de la FECAMM a l'Aeroclub de La Cerdaña. Tendremos una visita guiada, sortearemos el primer vuelo solidario de David Navarro Sánchez entre todos los asistentes que quieran disfrutar de una bonita experiencia #volaambFECAMM y compartiremos juntos un pica pica para todos los asistentes en La Cerdaña. La data límite para las inscripciones son el 20 de junio, vamos!!!

 

Excursión FECAMM Aeródromo de la Cerdaña

Sábado 27 de junio - 10 h
Municipio de Das, 17538 Gerona

· Visita guiada por las instalaciones del Aeródromo
· Vuelos solidarios a los ganadores del sorteo
· Pica pica

    

#volaambFECAMM #davidnavarrosanchez   

Nuestra primera excursión FECAMM... compartamos este bonito día!!!

Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media