Grup d'ajuda mútua per pares i mares

  Subscripción via RSS

5/6/2021

Grup d'ajuda

El pròxim dissabte 5 de juny a les 10 hores la FECAMM organitza amb el prof. Eduardo Brignani una sessió dirigida a pares i mares d'afectats per malalties minoritàries, títulada "EDUCAR EN LA AUTONOMÍA Y LA AUTODETERMINACIÓN: Trabajar para desarrollar la capacidad de ser sujeto y no una persona sujeta a otra". El moderador de l'acte serà l'Eduardo López, vicepresident de la FECAMM i membre de NowKnow.

Pel bon funcionament participatiu, seran sessions en format virtual tancades a un grup d'unes 12-14 persones, per això us recomanen fer la inscripció com més aviat millor. En cas de superar l'aforament màxim, les vostres inscripcions passarien pel grup d'ajuda que faran al setembre.

Inscripció

JUNTS FEM PINYA!!

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media