Grupo de ayuda mutua para padres y madres

  Subscripción via RSS

5/6/2021

Grup d'ajuda

El próximo sábado 5 de junio a las 10 horas la FECAMM organiza con el prof. Eduardo Brignani una sesión dirigida a padres y madres de afectados por enfermedades minoritarias, títulada "EDUCAR EN LA AUTONOMÍA Y LA AUTODETERMINACIÓN: Trabajar para desarrollar la Capacidad de ser Sujeto y no una persona sujetar a otra". El moderador del acto será Eduardo López, vicepresidente de la FECAMM y miembro de NowKnow.

Para el buen funcionamiento participativo, serán sesiones en formato virtual cerradas a un grupo de unas 12-14 personas, por eso le recomendamos hacer la inscripción lo antes posible. En caso de superar el aforo máximo, sus inscripciones pasarían por el grupo de ayuda que haran en septiembre.

Inscripció

¡¡JUNTOS SOMOS MÁS FUERTES!!

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media