La Grossa Fin de Año 2020 de FECAMM

  Subscripción via RSS

15/12/2020

Gracias a la colaboración entre FECAMM y a LA GROSSA y por regalarnos el número 29221 especial de Fin de Año. De esta manera nos desean unas Felices Fiestas y un mucho mejor 2021.

Esperamos que este bonito número, que representa la celebración del Día Mundial de las Enfermedades Raras del próximo año, toque y así pueda hacer más fuerte nuestra Asociación!!

Gracias FECAMM y La Grossa, ¡juntos haremos camino!

¡Os deseamos mucha suerte y buenas fiestas!

La Grossa

Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media